(VIDEO) Noul BMW X5 parcurge ultimele teste înainte de premieră

Noul BMW X5 parcurge ultimele teste înainte de premieră și se prezintă în primul video de teasing. În secvența video noul SUV apare camuflat, astfel încât designul său nu prea poate fi perceput, însă noul model prezintă cu lux de amănunte posibilitățile sale în afara drumurilor asfaltate.
Premiera noului BMW X5 G01 va avea loc în următoarele luni. Producătorul evită să dezvăluie prea multe informații despre noua generație a SUV-ului său, limitându-se la prezentarea posibilităților acestuia în timpul testelor extreme în deșert, la temperaturi joase și în afara drumurilor asfaltate. Noul X5 are la bază platforma modulară CLAR, pe care se bazează și viitorul SUV de top BMW X7. Pentru prima dată SUV-ul va fi disponibil cu suspensie pneumatică pe toate cele 4 roți, iar noua suspensie Adaptive M Suspension Professional va asigura o manevrabilitate și un confort excepțional.
Sub capota noului BMW X5 se așteaptă benzinare turboaspirate cu 4 cilindri cu 252 CP și motoare turbodiesel cu acceași capacitate cilindrică, care să livreze 231 CP. Nu vor lipsi nici propulsoarele de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie, iar în vârful gamei de motorizări, cel mai probabil, se va situa unitatea V8 de 4.4 litri cu o putere de până la 600 CP. Fără îndoială, viitorul X5 va dispune și de cel puțin o versiune hibridă.
0
3,139
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!