Am surprins noul Mercedes-Benz GLE pe autostrăzile germane!

Pe una din autostrăzile germane redacţia noastră a avut norocul să surprindă noua generaţie Mercedes-Benz GLE W167 în timpul testelor! SUV-ul german ne-a apărut în cale camuflat de-a binelea, dar am reuşit să-l capturăm cu camerele noastre îndeaproape, astfel încât să-i putem studia formele mai minuţios.
După cum putem vedea în imagini, viitorul Mercedes-Benz GLE a căpătat un design exterior inspirat din limbajul stilistic conceput de noul coupe cu 4 uşi Mercedes-AMG GT, debutat în luna martie al acestui an la Salonul Auto de la Geneva. SUV-ul a preluat de la super-coupe-ul cu sigla AMG forma blocurilor optice frontale şi a primit o siluetă atletică. Posteriorul prototipului de teste este ascuns mai bine, însă şi aici putem urmări elemente de design preluate de la noul AMG GT, precum blocurile optice îngustate, iar terminaţiile imense ale sistemului de eşapament integrate în bara de protecţie spate sugerează despre prezenţa pachetului AMG Line pe exemplarul surprins de noi.
Premiera noului Mercedes-Benz GLE ar putea avea loc până la sfârşitul acestui an. Noul SUV va avea la bază platforma MRA şi va fi dotat cu propulsoare turboaspirate cu 4 şi 6 cilindri, cât pe benzină, atât şi pe motorină. Cu siguranţă, nu vor lipsi nici versiunile hibride, printre care plug-in hybrid şi mild-hybrid, după analogia noului Mercedes-Benz CLS. La interior îşi va face loc noul sistem de infotainment MBUX, debutat pe noua generaţie A-Class, cu două ecrane imense, unul în locul cadranelor de bord şi altul pentru sistemul multimedia.
0
1,980
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!