Audi prezintă în detaliu interiorul SUV-ului electric e-tron

Audi a dezvăluit în detaliu habitaclul viitorului crossover electric e-tron. Prezentarea a avut loc la un eveniment special în Copenhaga, Danemarca, unde în fașa publicului a fost expus interiorul versiunii de top Audi e-tron, care se poate lăuda cu 5 ecrane la bord, oglinzi retrovizoare virtuale și sistem audio performan Bang & Olufsen cu 16 boxe.
Habitaclul viitorului SUV pare să adopte un aspect stilistic familiar noilor modele Audi, cu elemente futuriste, dar fără a exagera cu experimente în materie de design. Până și volanul este preluat de la noile Audi A8 și Q8. Indicatoarele de bord sunt unele digitale cu aspect diferit de cel cu care ne-a obișnuit producătorul din Ingolstadt.
Consola centrală este bine segmentată, pe partea de sus fiind poziționat ecranul tactil al sistemului multimedia, iar mai jos comenzile tactile pentru sistemul de climatizare. Curioasă este și forma levierului "cutiei de viteze", care pare a fi o continuare a cotierei, pe care se va amplasa mâna șoferului, pentru o utilizare mai comodă a sistemului de climatizare și a altor comenzi de pe tunelul central.
După cum se anunța anterior, versiunile de top e-tron vor fi echipate cu camere de luat vederi în locul oglinzilor retrovizoare laterale, iar imaginile captate de acestea sunt afișate pe niște ecrane de pe portiere. Camerele vor dispune, totodată, de trei regimuri de afișare – pentru traseu, pentru viraje și în parcare.
Premiera noului Audi e-tron va avea loc în luna septembrie al acestui an. SUV-ul electric va fi lansat pe piață în prima jumătate a anului viitor, iar prețul de start va constitui circa 80 mii euro. Amintim, că crossover-ul va fi propulsat de două motoare electrice cu o putere totală de 360 CP. Bateria de 95 kWh va permite electromobilului să parcurgă până la 400 km (conform ciclului WLTP) cu un singur plin.
1
1,657
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!