Concernul FCA rămâne fără conducere în regiunile Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Alfredo Altavilla a renunțat la funcția de șef în cadrul concernului FCA în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce reprezentanții concernului au anunțat despre demisia lui Sergio Marchionne și a numit persoana care va asigura interimatul funcție de CEO a companiei până Adunarea Generală a Acționarilor nu va identifica un succesor pentru Marchionne.
Alfredo Altavilla a stat la șefia concernului FIAT-Chrysler în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Managerul de rang înalt a fost foarte apropiat de Sergio Marchionne, iar mai multe voci din cadrul companiei sugereau că anume Altavilla va deveni succesorul lui Marchionne după ce acesta va părăsi funcția.

Postul ocupat de Alfredo Altavilla va fi preluat de CEO-ul interimar FCA – Michael Manley, care se află și la conducerea brandurilor Jeep și RAM în cadrul concernului. Altavilla va rămâne în funcție până la sfârșitul lunii august, pentru a transera conducerea în mâinile lui Manley.
Amintim, că Sergio Marchionne a fost nevoit să părăsească funcția de CEO în cadrul concernului FCA cu aproape un an mai devreme, decât preconiza anterior. Demisia a avut loc din cauza problemelor de sănătate, cu care se confruntă afaceristul italian. În prezent, Marchionne este internat la Spitalul Universitar din Zurich, unde a suferit mai multe complicații după o operație planificată la umăr.
0
2,060
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!