Premieră: Suzuki Vitara facelift - actualizare pentru designul exterior și substratul tehnic

Divizia europeană a celor de la Suzuki a prezentat primele imagini și informații despre versiunea actualizată a crossover-ului Vitara, destinat țărilor de pe Bătrânul Continent. Vitara facelift a primit un exterior actualizat, dar și modernizări pentru substratul tehnic.
Modificările de la exterior sunt unele discrete, de altfel. Vitara a primit un calandru revizuit cu grile verticale, bara de protecție față a fost ușor retușată și a primit elemente decorative cromate noi, iar designul interior al blocurilor optice față a fost modificat cu secții de iluminare verticale. De la interior, deocamdată, niponii au publicat doar o imagine cu planaș de bord, care s-a ales cu un nou ecran color pentru computerul de bord. Totodată, producătorul promite materiale de o calitate mai bună la interior, cu suprafețe din plastic mai moi.
Cele mai consistente modernizări au avut loc sub capotă. Benzinarul aspirat natural de 1.6 litri, cu 117 CP la activ, a fost pensionat definitiv în Europa. Locul acestuia în versiunile incipiente va fi preluat de unitatea turboaspirată 1.0 Boosterjet, cu 3 cilindri și 111 CP. Unitatea 1.4 Boosterjet, cu 140 CP și 220 Nm, destinată versiunii Vitara S nu a fost supusă modificărilor.
Actualizarea aduce pentru Suzuki Vitara mai multe sisteme de siguranță activă și asistență pentru șofer. Astfel, Vitara va fi capabil să frâneze automat în fața obstacolelor, să mențină banda de circulație, să monitorizeze unghiurile oarbe și indicatoarele rutiere, dar și va atenționa șoferul despre prezența unor obstacole în marșarier. Totodată, Vitara va deveni disponibil cu câteva nuanțe noi pentru caroserie.
Lansarea pe piața europeană a versiunii actualizate Suzuki Vitara va avea loc în luna septembrie, până la debutul public de la Salonul Auto de la Paris. Prețurile și caracteristicile dinamice și informații despre consum/emisii vor fi făcute publice mai aproape de startul vânzărilor.
0
3,055
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!