Inkas prezintă noua limuzină blindată pe baza offroader-ului Gelandewagen cu Apple TV la bord

Compania canadiană Inkas, specializată în producția limuzinelor exclusiviste blindate, a prezentat noul său proiect Inkas G 63 AMG, dezvoltat pe baza offroader-ului Mercedes-Benz G-Class. Limuzina uimitoare va proteja pasagerii de la bord de obuze, dar și va oferi un confort desăvârșit la interior.
Limuzina a primit o armură corespunzătoare standardului CEN 1063 BR7, ceea ce înseamnă că cei de la bord vor fi protejați de atacurile balistice și de explozii. Inkas G 63 AMG are o lungime de 6,186 mm, măsoară 2,055 mm în lățime și 1,951 mm în înălțime. Lungimea adițională a adus mai mult loc pasagerilor din spate, pentru care sunt rezervate... doar două locuri! Cei doi vor fi răsfățați de piele fină de cea mai înaltă calitate și Alcantara – elemente create după o tehnologie de ultimă generație, care asigură o durabilitate estetică și funcțională mai mare.
Rolul sistemului multimedia este preluat de un ecran cu rezoluție 4K și sistemul Apple TV integrat. La dispoziția pasagerilor sunt puse comenzile vocale prin intermediul asistentului Apple Siri, compartimente de depozitare din lemn cu un frigider integrat și scaune extrem de confortabile cu ajustări electrice în diverse direcții, funcții de masaj, încălzire și ventilare. La interior plafonul dispune de un sistem de iluminare ambientală decorativă și funcțională, care poate mima lumina solară.
Afară de armură, limuzina dispune de un sistem complex de camere de luat vederi la 360 grade, inclusiv cu camere cu infraroșu și camere termice, care vor supraveghea instantaneu mediul ambiant, iar în cazurile excepționale va salva imaginile captate pe un sistem de stocare de tip cloud.
Noua limuzină Inkas G 63 AMG poate fi achiziționată deja acum. Prețul de start constituie 1.2 milioane dolari americani.
0
1,662
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!