Noua generație Mercedes-Benz GLE va prelua suspensia de la S-Class

Noua generație Mercedes-Benz GLE va fi prezentată în următoarele luni. Până la premieră germanii au organizat un test drive pentru jurnaliștii britanici și americani, unde a dezvăluit o porție de informații noi despre viitorul SUV. Producătorul nu a relatat despre unitățile de propulsie, dar a povestit amănunțit despre suspensia și direcția noului GLE.
Astfel, noul Mercedes-Benz GLE va fi disponibil, opțional, cu suspensia hidraulică adaptivă, preluată de la nava amiral S-Class, ba o versiune actualizată a acesteia. Suspensia a primit denumirea E-Active Body Control, aceasta reglează instantaneu gradul de compresie și recul. Suspensia sofisticată înlocuiește prin sine în totalitate și barele anti-ruliu. Afară de aceasta, GLE va dispune de o servodirecție independentă, astfel încât șoferul va putea controla fiecare roată în parte cu mai multă precizie. Stabilitatea maximă la viteze mari în viraje va fi asigurată de sistemul Curce Control, preluat de la SL-Class. Sistemul este acționat în viraje, la viteze mari acesta va înclina caroseria în partea interioară a curbei.
Mai avansat va fi și sistemul de tracțiune integrală 4MATIC – pe noul SUV acesta va include un diferențial central cu ambreiaj umed acționat electronic, capabil să transmită cuplul în proporție de 100% pe puntea spate, sau până la 65% pe puntea față, în dependență de regimul de condus sau starea drumului.

Premiera și toate detaliile despre substratul tehnic vor fi dezvăluite în toamna acestui an. Ulterior, Mercedes-Benz GLE va fi lansat pe piață în prima jumătate a anului viitor.
0
1,950
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!