Modelele Mercedes-Benz vor comunica șoferilor despre locurile de parcare periculoase

Sistemele multimedia de la bordul modelelor Mercedes-Benz vor fi capabile să comunice șoferilor despre locurile de parcare periculoase. Asistenții digitali de la bordul modelelor germane vor putea analiza statisticile privind criminalitatea și, în cazul în care în regiunea respectivă au fost comise mai multe infracțiuni cu spargerea, vandalizarea sau furtul automobilelor, sistemul va comunica despre acest fapt șoferului.
Germanii pregătesc o actualizare de soft pentru sistemul multimedia MBUX, debutat pentru prima dată la bordul noii generații Mercedes-Benz A-Class. Sistemul se va alege cu o nouă aplicație, capabilă să analizeze datele referitoare la crimnalitatea din regiunea, în care se află automobilul. Pe lângă faptul, că sistemul va putea comunica șoferului despre o rată mai mare a criminalității în regiunea respectivă, acesta va putea identifica locuri de parcare mai sigure automat. Inițial sistemul va fi lansat doar în câteva orașe din SUA la bordul modelelor Mercedes-Benz dotate cu sistemul de infotainment MBUX. Ulterior, sistemul își va face apariția și în alte regiuni și țări.
Pe lângă recomandări, sistemul va marca regiunile sigure pe hartă cu culoarea verde, pe când cele mai periculoase vor fi marcate cu culoarea roșie. Afară de aceasta, sistemul va comunica șoferului prețul parcării și va identifica automat calea spre locul de parcare sigur.
În luna noiembrie a anului trecut germanii au prezentat un sistem, capabil să informeze proprietarul despre încercările infractorului de a pătrunde la interior, despre evacuare sau accident cu implicarea automobilului staționat. Sistemul respectiv va fi disponibil pentru toate modelele noi Mercededes-Benz.
0
1,786
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!