(VIDEO) Recall pentru Ford GT în SUA din cauza riscului de incendiu

O scurgere de lichid hidraulic din aripa aerodinamică activă din spate, a supercar-ului Ford-GT, reprezintă un risc de incendiu, provocând o rechemare de pe piaţă a modelului.
Această aripă activă din spate este una dintre cele mai sofisticate părți ale supercarului Ford GT, dar un defect de design al dispozitivului a dezvăluit că reprezintă un risc de incendiu.

Problema constă în blocul sistemului hidraulic, care pune în mişcare aripa. Scurgerea de lichid merge direct pe elementele sistemului de eşapament, care este suficient de fierbinte şi ar putea cauza o aprindere.

De fapt, o mașină din Germania a ars în flăcări ca urmare a acestei probleme, un incendiu care, din fericire, nu a cauzat victime.

Ford a rechemat 176 de mașini în SUA, plus încă 18 în Canada. Nu am auzit încă despre o rechemare în Europa, dar probabil că va fi în curând.

Toate maşinile vor primi un update la software, care elimină posibilitatea presiunii excesive în ansamblul blocului de supape al aripii aerodinamice din spate, au declarat cei de la Ford.
Mai jos am postat un video cu prezentatorul renumitei emisiuni Top Gear, Chris Harris, la volanul unui Ford GT, pe o pistă de curse. Enjoy!
1
1,719
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!