Volkswagen Group planifică să transfere producţia modelului Passat la una din uzinile Skoda!

Volkswagen Group planifică să transfere producția modelului Passat la una din uzinile Skoda din Republica Cehă, în cadrul unei lărgiri a uzinelor din Emden şi Hannover pentru a acomoda ulterior producţia mașinilor electrice, a anunţat într-un raport de presă revista Handelsblatt.
Uzina din Kvasiny, în Cehia, unde la moment este asamblat modelul Skoda Superb este unul din presupusele locuri unde va fi asamblat în viitor şi modelul Passat. La moment modelul Passat şi Arteon sunt asamblate la uzina din Emden, Germania.

Vânzările în Europa a modelului Passat au scăzut recent cu 5,6%, fiind afectate de scăderea cererii la motoarele diesel şi preferinţele consumatorilor care optează tot mai des pentru maşinile din segmentul SUV.
Volkswagen Group intenționează să adapteze uzinile din Emden și Hannover pentru producţia maşinilor electrice aderând la uzina din Zwickau pentru a crea cea mai mare rețea de producție de maşini electrice din Europa.

Volkswagen a declarat miercuri, că producția modelelor asamblate în prezent la Emden și Hannover va fi transferată pas cu pas către alte fabrici ale concernului.
0
548
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!