Lista de maşini testate recent de EuroNCAP continuă: Audi Q3, Volvo S60/V60, BMW X5, Jaguar I-Pace, Hyundai Santa Fe şi Peugeot 508 au acumulat cinci stele la testele de siguranţă!

EuroNCAP a lansat recent rezultatele testelor de siguranţă pentru Audi Q3, Volvo S60/V60, BMW X5, Jaguar I-Pace, Hyundai Santa Fe şi Peugeot 508.
Fiecare din ele s-au arătat cât se poate de bine la testele de siguranţă, reuşind să acumuleze un rating de 5 stele. Însă unele din ele au avut careva obiecţii din partea reprezentanţilor EuroNCAP.

De exemplu air-bag-urile cortină ale modelului Hyundai Santa Fe, în versiunea cu acoperiş panoramic au arătat riscul de a se rupe în timpul desfăşurării. Hyundai a reacţionat imediat declarând că maşinile cu acest defect vor fi rechemate în scurt timp pentru a fi înlăturată problema.
BMW X5 de asemenea a avut o mică problemă cu air-bag-ul de la genunchii şoferului care nu se desfăşoară corect în timpul impactului frontal cu acoperire parţială. Cei de la EuroNCAP declară că aceeaşi problemă a fost întâlnită şi la modelul Seria 5 în 2017.

Restul modelelor au arătat un nivel de siguranţă foarte înalt, mai ales electromobilul Jaguar I-Pace care a demonstrat să fie nu doar ecologic dar şi foarte sigur, a declarat reprezentantul EuroNCAP, Michiel van Ratingen.
0
704
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (6 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!