Ciudăţeniile de la GENEVA: Hiper-SUV-ul Kangaroo

Aţi auzit de hipercar-uri, dar ce spuneţi de hiper-SUV-uri, dacă tot trendul auto ne îndreaptă atât de mult spre SUV-uri?
Kangaroo – un prototip produs de către o companie numită GFG Style – este un hiper automobil conceptual cu siluetă de supercar, dar cu gardă la sol înaltă ca un SUV, cu tracţiune integrală şi chiar 4 roţi viratoare.
Creatorii ne liniştesc că au testat deja conceptul foarte dur în piesajele în care ar putea ajunge să fie condus: pe zăpezile din St. Moritz. Nu glumim, chiar acolo au spus că l-au testat. Testele de anduranţe trebuie să fi fost extrem de dure pe acolo, desigur...
Aparent, garda la sol nu ne duce nicidecum la ideea că avem în faţă un SUV. Dar ea poate fi ajustată de la 140 mm în regim Racing până la 260 mm în regim offroad! Maşina e propulsată de 2 electromotoare, cu o putere totală de 489 CP şi un cuplu de 680 Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h e realizată în 3.8 secunde, iar viteza maximă e limitată la 250 km/h. Autonomia poromisă a acestui hiper-SUV este de peste 450 km, asigurată de o capacitate de 90 kWh a bateriei.

Ei, ce spuneţi, am putea ajunge să vedem pe străzi hiper-SUV-uri?
1
802
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!