Conceptul monstruos Mitsubishi Triton Absolute ar putea fi produs în serie!

Mitsubishi a prezentat la Bangkok pick-up-ul conceptual Triton Absolute, dezvoltat pe baza pick-up-ului Triton, cunoscut în Europa cu denumirea L200. Conceptul a primit o serie de modificări care să îmbunătățească abilitățile sale în off-road, iar în viitor niponii ar putea lansa și o versiune de serie a noii versiuni.
Mitsubishi Triton Absolute se distinge de versiunile standard cu o gardă la sol mărită cu 50 mm, ce constituie acum 270 mm. Suspensia a fost înzestrată cu amortizoare noi, iar jantele au fost „încălțate” în pneurile Falken Wildpeak. Pe acoperișul pick-up-ului și în benă au fost instalate blocuri de iluminare LED adiționale, iar la exterior se regăsesc mai multe suprafețe din fibră de carbon.
Niponii nu oferă detalii despre unitatea de propulsie. Cel mai probabil sub capota conceptului se regăsește una din cele două unități disponibile pentru versiunile standard L200/Triton: fie benzinarul aspirat natural de 2.4 litri, cu 128 CP la activ, fie turbodieselul de 2.4 litri, cu 181 CP. Motoarele se cuplează standard la o cutie manuală cu 6 trepte, cea automată cu 6 rapoarte fiind disponibilă opțional.
Versiunea actualizată Mitsubishi L200/Triton a fost prezentată în toamna anului trecut. Printre actualizările tehnice și electronice, pick-up-ul nipon a primit un design complet revizuit, realizat în stilul Dynamic Shield, preluat de întreaga gamă de modele Mitsubishi. La prezentarea noului concept, niponii au relatat că, în cazul dacă acesta va fi solicitat de clienți, conceptul Absolute ar putea avea o întruchipare de serie.
0
901
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!