Germanii prezintă noul BRABUS 800, bazat pe coupe-ul cu 4 uși Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+

Germanii prezintă în premieră mondială pachetul de tuning pregătit pentru coupe-ul cu 4 uși Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ – noul BRABUS 800. Tunerii au pregătit un set de îmbunătățiri pentru aspectul exterior al modelului de performanță, dar și o serie de modificări pentru substratul tehnic rezultat într-un surplus spectaculos de putere și rezultate dinamice excelente.
Tradițional pentru majoritatea modelelor modificate de specialiștii atelierului german, noul BRABUS 800 are o caroserie de culoare neagră și sigle specifice atelirului în schimbul logo-urilor Mercedes-Benz. Multitudinea elementelor aerodinamice de la exterior au fost înlocuite cu unele noi, din fibră de carbon, care pe lângă aspectul extrem de agresiv vin să reducă din greutatea proprie a coupe-ului cu 4 uși. Pentru un aspect exterior inconfundabil, BRABUS a pregătit un set de jante speciale Monoblock Z "PLATINUM EDITION" cu un diametru de 21 țoli pentru puntea față și 22 țoli pentru puntea spate.
Unitatea twin-turbo V8 de 4.0 litri de sub capotă a beneficiat de noua unitate de control BRABUS PowerXtra B40S-800, însă modificările nu se limitează aici: pentru un surplus de putere mai spectaculos, specialiștii germani au dotat benzinarul cu două turbine noi, în schimbul celor standard, cu compresoare de dimensiuni mai mari. Sistemul de evacuare a fost înlocuit cu unul mai sonor, cu două presetări, una standard, ce nu impune limite volumului produs de sistemul de evacuare, și unul mai lejer, denumit "Coming Home", pentru rulare în regim normal.
În urma modificărilor executate, benzinarul a simțit un surplus de 161 CP și 100 Nm, iar puterea totală constituie acum 800 CP și 1,000 Nm. Viteza de 100 km/h este prinsă de coupe-ul modificat în doar 2.9 secunde, pe când viteza maximă este limitată electronic la 315 km/h.
Interiorul coupe-ului cu 4 uși este căptușit de pielea fină "BRABUS fine leather", ce combină nuanțele de negru și alb. O asemenea combinație, de rând cu inserțiile din fibră de carbon, se regăsește pe bordul lui BRABUS 800.
0
344
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!