Bavarezii lansează pachetul de accesorii M Performance Parts pentru noile coupe-uri și decapotabile BMW M8

La doar câteva ore de la debutul oficial al noilor versiuni de performanță de vârf a coupe-urilor și decapotabilelor BMW M8, bavarezii prezintă pachetul de modificări M Performance Parts pentru viitorii clienți ce-și doresc mai multă individualitate. Pachetul include mai multe elemente de decor originale pentru caroserie și habitaclu.
La nivel de design exterior pachetul de accesorii M Performance Parts a pregătit pentru BMW M8 elemente aerodinamice și decorative din fibră de carbon nevopsite, menite să accentueze caracterul dinamic și performanțele de top oferite de coupe-uri și decapotabile. Astfel, din fibră de carbon este executat chenarul calandrului și elementele aerodinamice din cadrul prizelor de aer integrate în bara de protecție față.
Pragurile laterale, difuzorul integrat în bara de protecție spate și eleronul static de mici dimensiuni sunt de asemenea executate din fibră de carbon. Afară de aceasta, pachetul de accesorii include un set de jante originale din aliaj ușor de 20 țoli, ce ascund etrierele bej M Performance.
Pentru habitaclu bavarezii au pregătit un volan special îmbrăcat în Alcantara și piele cu inserții din fibră de carbon, din care sunt executate și padelele schimbătoarelor de viteze din spatele volanului. Covorașele standard sunt înlocuite cu unele mai speciale textile M Performance, iar prezența pachetului opțional de accesorii va fi accentuată de inscripțiile caracteristice pe volan și tunelul central.
Pachetul opțional M Performance Parts include și un element de practicism prezentat de husa specială pentru a acoperi bijuteria de performanță în parcare, dar și huse speciale pentru jante și anvelope.
0
197
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!