Germanii au publicat primul teaser cu varianta de serie Mercedes-Benz GLB! Debutul este setat pentru următoarele săptămâni

Mercedes-Benz a publicat prima imagine de teasing cu versiunea de serie a noului SUV compact GLB. Modelul a debutat în luna aprilie a acestui an în calitate de concept, dar unul foarte apropiat de modelul de serie, iar în următoarele săptămâni va fi dată premiera mondială a SUV-ului gata de producție.

Teaser-ul nu oferă prea multe detalii despre aspectul exterior al noului Mercedes-Benz GLB – în întuneric putem zări doar silueta pătrățoasă și forma blocurilor optice optice spate. O bună parte din imaginea de teasing este ocupată de mâna unui actor participant la preluarea imaginii, ce ține în mână un briceag, ce sugerează funcționalitatea și practicismul ce va fi disponibil la bordul noului Mercedes-Benz GLB. Totodată imaginea este acompaniată de un scurt succint, ce promite și funcționalități vaste la bord, GLB fiind "inteligent ca un smartphone".
Practicismul și designul inspirat de la modelele mai mari precum GLS și Gelandewagen vor fi punctele de atracție ale noului Mercedes-Benz GLB. La interior SUV-ul va putea adăposti până la 7 persoane, iar conceptul debutat mai devreme a venit și cu un sistem de tracțiune integrală full-time, ce ar putea ajunge și pe versiunea de serie. Interiorul va fi preluat cu mici actualizări de la Mercedes-Benz A-Class de nouă generație, iar aici își va face loc și cel mai nou sistem multimedia MBUX din gama germanilor, cu comenzi vocale și posibilități ample de conectivitate.

Mercedes-Benz GLB va fi prezentat în următoarele săptămâni, urmând să fie lansat în producția de serie până la finalul acestui an. Din 2021 germanii planifică să lanseze o versiune 100% electrică pentru noul SUV.
0
664
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!