Primele imagini cu interiorul electromobilului Volkswagen ID.3 au fost publicate în web

Volkswagen a prezentat în premieră imagini de la interiorul noului ID.3 – electromobilul de serie din noua gamă ID a germanilor, ce va debuta în premieră mondială în luna septembrie a acestui an. Pe lângă substratul tehnic 100% electric, compacta va oferi un nivel generos de tehnologii avansate la bord.
Primele imagini cu electromobilul camuflat au fost publicate cu două luni mai devreme, însă interiorul noului model german a rămas a fi un mister. Deși va combina elementele de control tradionale pentru modelele Volkswagen, cu o ergonomie desăvârșită la bord, noul ID.3 vine cu o arhitectură interioară ușor modificată în conformitate cu noua serie de modele electrice ID.
Așadar, Volkswagen ID.3 va avea cadrane de bord complet digitale, prezentate de un ecran de dimensiuni mari cu întreg setul de afișaje necesare pentru șofer, precum viteza, nivelul de încărcare și recomandările sistemului de navigație. Instrumentarul de bord digital va fi inclus în toate nivelele de echipare ID.3, inclusiv varianta incipientă. Consola centrală va fi dominată de un ecran tactil al sistemului multimedia, cu comenzi pentru sistemul de navigație, audio și de climatizare.
Sistemul multimedia va mai fi capabil să recepționeze comenzile vocale, fapt despre care sugerează butonul specific poziționat pe partea dreaptă a volanului, prin intermediul cărora cei de la bord vor putea activa aproape toate sistemele disponibile la bord, inclusiv navigația și sistemul de climatizare.
La 8 mai 2019 Volkswagen a dat startul pre-comenzilor pentru noul său electromobil, până acum intenția de a achiziționa un ID.3 fiind exprimată de peste 20 mii clienți, iar asta chiar dacă modelul nu a debutat încă. Publicul va putea face cunoștință cu primul reprezentant al noii serii ID în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an.
0
297
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!