Succes istoric pentru Lamborghini pe piață: SUV-ul Urus a dublat vânzările companiei italiene

Primele șase luni ale acestui an au adus recorduri de vânzări pentru Lamborghini – comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut italienii au înregistrat vânzări aproape duble, iar aceste rezultate se datorează, în mare parte, noului SUV Lamborghini Urus.
Astfel, în primele 6 luni ale anului Lamborghini a comercializat 4,553 automobile, în creștere cu 96% comparativ cu primele șase luni ale anului trecut și mai mult decât vânzările totale ale anului 2017! Cele mai bune rezultate în Europa au fost înregistrate în Marea Britanie, Germania și Italia, iar cele mai multe vânzări i-au revenit pieței din SUA.
Lamborghini Urus a adus cel mai mare succes companiei italiene din ultima perioadă, în primele 6 luni ale anului acesta fiind comercializat într-un număr de 2,693 exemplare, ce constituie 59% din totalul de 4,553 automobile comercializate. Pe locul 2 la vânzări s-a situat supercar-ul Lamborghini Huracan, cu 1,211 unități comercializate, sau circa 26% din totalul vânzărilor. Lamborghini Aventador a fost ales de 649 clienți.
0
1,525
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!