(VIDEO) Urmărire ca în filme cu final jenant pentru poliție pe străzile din Sankt Petersburg

O urmărire "ca în filme" a avut loc pe străzile orașului Sankt Petersburg din Rusia – în încercarea de a reține și trage la răspundere un șofer nedisciplinat, inspectorii de patrulare se pare că nu prea au ținut cont de regulamentul circulației rutiere și regulile de siguranță, provocând un accident bizar cu un alt automobil.

În secvența video de mai jos este surprins finalul urmăririi ce a avut loc în urmă cu câteva zile. După ce nu au reușit să oprească automobilul infractorului, văzând că nu pot continua urmărirea din cauza traficului rutier, inspectorii de patrulare au decis să urmărească infractorul pe contrasens, cu girofarul inclus, dar fără a se asigura de siguranța manevrei, cauzând, astfel, un accident cu un alt participant la trafic. Având mașina avariată, cei doi inspectori au luat-o la fugă în încercarea de a reține infractorul, dar nu au mai reușit.

Clipulețul video cu urmărirea eșuată a ajuns viral în spațiul web din Rusia, iar internauții expun păreri diferite despre cine s-ar face vinovat de producerea accidentului: în timp ce unii sunt de părere că șoferul crossover-ului BMW este de vină cu nu a cedat trecerea mijlocului de transport prioritar, alții consideră că inspectorii de patrulare, chiar și cu girofarul inclus, trebuiau să se asigure de siguranța manevrei.

Și voi, dragi cititori, cine considerați că se face vinovat de producerea accidentului? Scrieți-vă părerea în comentarii!
0
2,156
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!