Lada anunță o campanie de recall pentru offroader-ul 4x4 în Germania! Ce defect au depistat rușii?

Lada lansează o campanie de rechemare în service pentru cele 1,500 unități 4x4 comercializate în Germania între anii 2017 și 2018. Potrivit informațiilor oficiale la producția offroader-elor a fost comisă o eroare de uzină, care poate rezulta într-un incendiu de proporții.
De altfel, o problemă similară a fost depistată la modelele Lada 4x4 comercializate pe parcursul anului 2018 în Rusia – atunci campania de recall a vizat 35 mii automobile comercializate pe piața rusească, iar acum aceeași problemă a fost depistată și la modelele de export. Astfel, din cauza amplasării incorecte a cablurilor generatorului există riscul provocării unui incendiu sub capota offroader-ului.
Clienții au fost informați și invitați la verificări tehnice de rigoare de către reprezentanțele Lada în Germania, iar în cazul depistării defectelor vor fi înlocuite cablurile generatorului cu unele noi. În total campania de rechemare Lada 4x4 vizează în Germania circa 1,500 automobile, produse și comercializate în anii 2017 și 2018.
0
680
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!