Manhart a pregătit un pachet de tuning agresiv cu surplus de putere pentru coupe-ul BMW Seria 8

Manhart prezintă propriul pachet de tuning pentru BMW M850i, cu care coupe-ul devine mai puternic decât varianta de top M8 Competition și capătă un aspect exterior individual irezistibil cu o supradoză de agresivitate.
Pachetul respectiv de tuning a fost anunțat de atelierul de tuning Manhart Racing încă la finalul anului trecut, însă atunci tunerii nu au oferit informații despre caracteristicile dinamice, de care va dispune coupe-ul modificat – informații făcute publice în web acum, în cadrul premierei mondiale. Bolidul a primit denumirea Manhart MH8 600 și are la bază versiunea de top BMW M850i, însă nu M8 sau M8 Competition, deși în toate cele trei ipostaze coupe-ul utilizează aceeași unitate de propulsie.
În urma modificărilor aplicate de tuneri pentru unitatea pe benzină V8 de 4.4 litri, motorul are la activ 630 CP și 890 Nm cuplu maxim, simțitor mai mult, decât dispune versiunea standard BMW M850i, cu 530 CP și 750 Nm. De altfel, puterea stoarsă de tunerii de la Manhart este mai mare chiar decât cea oferită de ipostaza de performanță M8 Competition, care oferă un total de 625 CP și 750 Nm. Manhart nu a dezvăluit, însă, caracteristicile dinamice, precum timpul de accelerație până la 100 km/h și viteza maximă.
Tunerii oferă și o suspensie revizuită, cu componente livrate de H&R, cu care garda la sol este micșorată cu până la 30 mm. În trafic bestia pregătită de Manhart se va distinge prin accesoriile originale de pe caroserie, printre care un splitter frontal generos, integrat în bara de protecție față, difuzor spate modificat, carcase originale pentru oglinzile retrovizoare exterioare, eleron de mici dimensiuni pe capacul portbagajului și aplicații de culoare aurie, aplicate pe caroserie, care să contrasteze cu nuanța generală de negru. Toate accesoriile sunt executate din fibră de carbon, iar aspectul este finisat de jantele originale de 21 țoli.
0
1,206
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!