(VIDEO) Aston Martin a deschis comenzile pentru primul SUV din gamă - noul DBX

Aston Martin a deschis comenzile pentru primul său SUV – DBX. Totodată britanicii au anunțat când va avea loc premiera mondială a noului model, dar și când vor demara livrările. Astfel, de acum clienții pot plasa comenzile preliminare, iar primele unități vor fi livrate începând cu anul 2020.
Aston Martin DBX va fi produs la uzina galeză din St Athan – cea de-a doua uzină a constructorului în Marea Britanie. De altfel, primele prototipuri de pre-serie au părăsit ieșit de pe linia de asamblare din cadrul uzinei noi cu câteva săptămâni mai devreme.

Între timp britanicii au deschis lista de comenzi preliminare pentru toți doritorii, iar asta chiar dacă modelul nu a fost prezentat. Premiera publică va avea loc în luna decembrie a acestui an, iar primele unități de serie vor fi livrate clienților cel târziu în luna iunie a anului viitor.
Pe piață Aston Martin DBX va duela în primul rând cu Porsche Cayenne. SUV-ul britanic va utiliza motoare termice pe benzină, iar ulterior își vor face apariția și motorizările electrificate. Între timp, pentru a tachina fanii, britanicii au publicat și un teaser video, pe care-l puteți urmări mai jos.
0
246
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!