Un BMW M5 E39 cu doar 15 mii kilometri parcurşi poate fi achiziţionat la preţ mai mare decât costă un M5 nou

22 Octombrie 2019, 17:04
Denis Godorozea
O operă de artă extrem de rară este expusă în vânzare în SUA — un BMW M5 E39 cu caroseria vopsită în nuanţa Imola Red poate fi achiziţionat la preţ de 150,000 dolari americani. De menţionat, însă, că anterior acelaşi sedan a fost expus în vânzare pe site-ul eBay la un preţ de două ori mai mic, iar preţul curent este cu circa 50 mii dolari mai mare decât costă un BMW M5 de generaţie curentă.
Având la bord un parcurs de doar 9,225 mile, echivalentul a 14,846 kilometri, acest exemplar este extrem de bine păstrat şi arată superb, atât la exterior, cât şi la interior. Nuanţa specială Imola Red vine să accentueze ţinuta sa exterioară elegantă, cu doze moderate de agresivitate, dictate de elementele exterioare distinctive seriei M. Habitaclul este tapisat cu piele bicoloră, ce combină nuanţele de negru şi gri, iar absolut toate elementele de la interior sunt într-o stare perfectă, imaculate.
BMW M5 E39 a fost produs între anii 1998 şi 2003. Sub capota sedanului de performanţă s-a situat benzinarul aspirat natural V8 de 4.9 litri, ce livrează 400 CP şi 500 Nm. Motorul este cuplat la cutia manuală cu 6 rapoarte, ce transmite cuplul exclusiv pe puntea spate.
Deşi preţul pare a fi exagerat, vânzătorul susţine că în prezent este extrem de dificil de a găsi un M5 E39 în nuanţa Imola Red păstrat la fel de bine. Anterior sedanul a fost expus în vânzare pe site-ul eBay contra sumei de 78 mii dolari americani, iar acum viitorul proprietar va avea să scoată din buzunar 150 mii dolari pentru a deveni posesorul unei adevărate capsule a timpului, capabile să sucească minţile nu doar fanilor mărcii bavareze, dar şi amatorilor de rând.
Ce ziceţi voi, dragi prieteni, îşi merită acest M5 banii?
0
6,066
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!