Mercedes-Benz a prezentat noua flotă de automobile pentru poliţie, printre care şi SUV-ul electric EQC

19 Februarie 2020, 16:11
Denis Godorozea
În cadrul expoziţiei dedicate din Frankfurt Mercedes-Benz a prezentat noua flotă de automobile pentru poliţie, printre care şi-a făcut loc pentru prima dată şi SUV-ul electric EQC. În total germanii au pregătit 15 unităţi de transport cu sigla Mercedes-Benz pentru diferite sarcini în cadrul activităţilor poliţiei.
Pe lângă SUV-ul 100% electric, Mercedes-Benz propune serviciilor poliţieneşti din Germania un GLC F-Cell, alimentat cu hidrogen, dar şi un break E-Class cu sistem de propulsie micro-hibrid pe baza motorizării turbodiesel — E 300 de Estate. Pentru modelul EQC, însă, aceasta este prima apariţie în calitate de automobil de poliţie, iar germanii susţin că acesta se va alătura flotei de maşini poliţieneşti, însă nu au dezvăluit în ce oraş va circula electromobilul. Anterior Mercedes-Benz a livrat câteva unităţi GLC F-Cell autorităţilor din Hamburg, unde maşina este exploatată zilnic.
Majoritatea maşinilor cu sigla Mercedes-Benz expuse la Frankfurt sunt din familia Vito şi Sprinter — germanii demonstrează publicului şi autorităţilor că graţie multiplelor posibilităţi de ajustare şi personalizare, în funcţie de dimensiuni, ampatament şi structură interioară, aceste modele pot servi pentru diverse funcţii.
0
3,367
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!