ABT Sportsline aplică un tratament special break-ului de performanţă Audi RS4 Avant facelift

20 Martie 2020, 19:33
Denis Godorozea
Versiunea facelift Audi RS4 Avant a debutat în premieră în toamna anului trecut, iar acum cei de la ABT Sportsline au dezvăluit actualizările aplicate pentru pachetul de tuning dezvoltat pentru break-ul de performanţă. Tunerii au ales reţeta clasică de modificări, cu jante originale ABT Sportsline şi minim decor pe exterior, dar şi un surplus de putere sub capotă.
În urma actualizărilor benzinarul de sub capota Audi RS4 Avant facelift oferă 450 CP şi 600 Nm. Cei de la ABT Sportsline au adăugat aici, însă, o nouă unitate de control, ABT Engine Control (AEC), datorită căreia au obţinut un surplus de 80 CP şi 80 Nm, astfel încât V6-ul biturbo de 2.9 litri este capabil acum de 530 CP şi 680 Nm. Mai este disponibil un nivel incipient de tuning, denumit ABT Power, cu care motorul poate livra un total de 510 CP şi 660 Nm (surplus de 60 CP şi, respectiv, 60 Nm).
Pachetul discret de modificări exterioare include nu doar jantele originale de 20 sau 21 ţoli, ci şi un difuzor uşor restilizat, cu o aripă spate modificată. Elementele de decor noi sunt realizate din fibră de carbon. Bara de protecţie spate are incluse două terminaţii duble pentru sistemul de evacuare.
Tunerii nu au dezvăluit performanţele motorului îmbunătăţit. De menţionat că "standard" Audi RS4 Avant facelift poate accelera până la 100 km/h în 4.1 secunde, având o viteză maximă limitată în drept cu 250 km/h.
2
1,560
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!