Salonul Auto de la Moscova a fost anulat din cauza coronavirusului

24 Aprilie 2020, 17:07
Denis Godorozea
Salonul Auto de la Moscova este încă un eveniment auto internaţional anulat din cauza crizei pandemice provocate de coronavirus Covid-19. După evenimentele auto planificate în Europa, SUA şi China, ruşii au anunţat anularea completă a evenimentului planificat pentru vara acestui an, ceea ce înseamnă că următoarea expoziţie la Moscova va avea loc în 2022.
De altfel, anularea expoziţiei din Rusia nu se datorează doar crizei pandemice, ci şi interesului în scădere pentru evenimentul organizat la Moscova. De regulă, Salonul Auto de la Moscova nu adună un număr de vizitatori şi constructori auto, precum evenimentele de la Geneva şi mai ales Beijing. În acest an organizatorii s-ar fi confruntat cu lipsă de vizitatori şi constructori auto în totalitate.
Salonul Auto de la Moscova are loc o dată în doi ani, iar anularea evenimentului din vara acestui an ar însemna că următoarea expoziţie din capitala Rusiei va avea loc în 2022. Pandemia de coronavirus abia ia amploare în aceste zile în Rusia — oficial au fost confirmate aproape 70 mii cazuri de infectare cu Covid-19, iar autorităţile se aşteaptă la o creştere a numărului de infectaţi în următoarele săptămâni.
0
287
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!