(VIDEO) Cu Audi A7 în offroad sălbatic? Da, cineva a îndăznit s-o facă!

23 Iunie 2020, 22:02
Redacţia PiataAuto.md
La ce vă gândiţi când auziţi numele Audi A7? La un condus de autostradă, poate pe un drum lung şerpuitor, în care să-i puneţi la treabă tracţiunea integrală quattro? Pariem că nu vă prea vine gândut să mergeţi cu el pe dealuri, coclauri şi în general în offroad demn de Dacia Duster sau chiar Land Rover Defender.
Dar în Rusia se poate întâmpla. Acolo adeseori vei vedea oameni suficient de curajoşi, sau poate nepăsători, încât să facă ceea ce nimeni întreg la cap nu s-ar încumeta cu maşina sa. Există în Rusia un canal de YouTube care face filmuleţe bune de tot cu asemenea ieşiri în offroad, un canal care nu vrea să demonstreze nimănui nimic, ci pur şi simplu filmează oameni care se simt bine punându-şi la treabă maşinile, uneori chiar distrugându-le, ca-n videoul de mai jos, publicat ceva timp în urmă.

Videoul e destul de lung, dar merită văzut de dragul diversităţii. În el nu se vorbeşte mult, mai mult se acţionează. Luaţi-vă un ceai de calmare, să nu vi se strângă inima când veţi vedea prin ce are de trecut acest Audi A7 Sportback de mai jos. Nebunie curată! Nu, scuze! Nebunie murdară, că e plin de noroi peste tot!
0
2,034
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!