(VIDEO) Noul BMW M3 e aproape de lansare! Şi va avea o grilă mai mică decât Seria 4!

26 Iunie 2020, 15:23
Denis Godorozea
Premiera mondială a noului bolid de stradă BMW M3 va avea loc în viitorul apropiat, iar astfel sedanul de performanţă mai pierde un pic din stratul protector de camuflare încât putem descoperi o parte din elementele sale stilistice. Precum cele două grile distinctive, de exemplu, care nu vor fi exagerat de mari precum în cazul proaspătului coupe BMW Seria 4.
Sedanul poate fi surprins în materialul video de mai jos, publicat chiar de divizia BMW M, în care specialiştii participanţi la proiect au mai dezvăluit detalii interesante despre viitoarea premieră. Afară de grilă, una dintre cele mai curioase noutăţi este apariţia sistemului de tracţiune integrală xDrive pe un M3, pentru prima dată în istoria modelului. Chiar şi aşa, puriştii vor putea comanda o versiune doar cu tracţiune pe puntea spate. Pe lângă cele menţionate, inginerii promit că noul M3 va fi mai savuros în condus, decât predecesorul, mai precis şi mai manevrabil.
Bavarezii nu anunţă deocamdată data debutului pentru noua generaţie BMW M3, dar putem anticipa o premieră chiar pe parcursul următoarelor săptămâni. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu noua generaţie a bolidului iconic.
0
2,103
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!