O călugăriţă din Rusia a cumpărat un Mercedes-Benz S 500 Long cu pachet exterior AMG

13 Iulie 2020, 16:07
Denis Godorozea
O călugăriţă din Rusia şi-a cumpărat un Mercedes-Benz S-Class W222, deci de generaţie curentă, în interpretarea S 500 4MATIC Long, dar şi cu pachet exterior AMG. O asemenea maşină costă în Rusia nu mai puţin de 10 milioane ruble, ceea ce constituie aproximativ 125,000 euro, conform cursului actual. Femeia este un mare fan al maşinilor constructorului din Stuttgart, or potrivit presei din Rusia, pe parcursul ultimilor 15 ani femeia a deţinut încă cel puţin 3 automobile Mercedes-Benz.
Preşedintele Rusiei Vladimir Putin şi stareţa Feofania

Este vorba despre stareţa Feofania (numele oficial Oliga Miskina), conducătoarea unei mănăstiri de femei din Moscova (carieră de 25 ani) şi şeful reţelei de hotele a Bisericii Ortodoxe Ruse, conform informaţiilor distribuite de Open Media. Potrivit aceleiaşi surse, stareţa a deţinut anterior încă cel puţin 3 automobile Mercedes-Benz. Prima ei maşină a fost un Mercedes-Benz E 320, produs în 2002, după care în 2007 maşina a fost înlocuită cu un monovolum B-Class. Din 2011 femeia a optat, însă, pentru confortul maxim, şi a ales un S-Class W221 în interpretarea S 500 4MATIC.
Mercedes-Benz S-Class W221 S 500 4MATIC, imagine simbol

Se pare că stareţa s-a lăsat cucerită de nava amiral germană, or din 2016 femeia a schimbat vechiul S-Class pe unul de generaţie actuală, dar nu unul obişnuit, ci un S 500 4MATIC cu ampatament mărit, dar şi un pachet exterior livrat de AMG.
Mercedes-Benz S-Class W222 S 500 4MATIC Long cu pachet exterior AMG Line, imagine simbol

Informaţia despre noua achiziţie a ajuns în mediul online după ce de mai multe ori maşina Feofiniei a fost surprinsă încălcând regulamentul circulaţiei rutiere de camerele de supraveghere din trafic. Deocamdată stareţa nu a relatat despre provenienţa averilor sale.
0
157,284
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!