(VIDEO) Secretele celui mai nou offroader adevărat de pe piaţă: Ineos Grenadier

6 Iulie 2020, 18:43
Ilie Toma
Ţineţi minte numele acesta: Ineos Grenadier. E cel mai proaspăt nume de pe piaţă în lumea offroader-elor dure şi veritabile, dar are toate şansele să fie unul din cele mai adorate în scurt timp!
În timp ce marea majoritatea a noilor geeneraţii de offroader-e, ajung să renunţe la construcţia de cadru dur, sau cel puţin la punţile rigide în favoarea unor soluţii mai moderne, mai sofisticate, mai dirijate electronic, cei de la Ineos şi-au zis că lumea asta mai are nevoie de offroader-e adevărate, de şcoală veche, care să înainteze acolo unde SUV-urile moderne se opresc ruşinate. Noul Land Rover Defender a renunţat la platforma pe cadru dur. Noul Mercedes-Benz G-Class a renunţat la puntea rigidă faţă, în favoarea uneia mai sofisticate. Aşa că în lumea noastră rămân tot mai puţine maşini din alea pe care să le poţi lua în jungla adevărată, în deşert, în jurul lumii, dacă vreţi.

Păi iată, iată contextul în care s-a născut Ineos Grenadier. Din pasiunea unor oameni care iubesc aventura adevărată şi şi-au dorit offroader-ul suprem. Modern, dar cu inginerie verificată în timp, menită să REZISTE şi să ÎNAINTEZE oriunde. Iar video de mai jos ne arată toate secretele conceperii acestui minunat offroader!
0
3,343
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!