(VIDEO) Achiziţia acestui Mercedes-Benz S-Class W220 a costat 990 lire. Reparaţia însă, ar costa de 11 ori mai mult!

12 August 2020, 15:36
Redacţia PiataAuto.md
Multe legende bântuie despre maşinile din Marea Britanie. Că cele mai multe ar fi prost întreţinute, cu revizii făcute departe de programul recomandat. Că ajung într-o stare jalnică adeseori când sunt vândute la mâna a doua. Iar atunci când vezi cât de puţin costă un asemenea automobil luxos la mâna a doua, niciodată nu trebuie să te bucuri prea devreme, pentru că în majoritatea cazurilor după preţul mic de achiziţie se ascund capcane uriaşe.
Mercedesul S-Class din video de mai jos e un S 500 din generaţia W220. Una din cele mai opulente motorizări a acestei generaţii. Şi achiziţia lui de către o publicaţie britanică a costat doar 990 lire sterline, echivalentul a puţin peste o mie de euro! Un adevărat chilipir, la prima vedere!
Doar că, dacă uneori preţul mai mic la mâna a doua al vehiculelor din Marea Britanie e datorat specificului pieţei — că britanicii nu prea au unde-şi vinde maşinile cu volan pe dreapta decât lor înşişi şi irlandezilor —, alteori un asemenea preţ e şi o mărturie a unei stări proaste de tot, în care a ajuns maşina. Şi Mercedesul de mai jos pare să adeverească toate legendele şi clişeele despre capcanele pe care le ascund maşinile din Marea Britanie!
Maşina a fost dusă la un service autorizat şi independent Mercedes-Benz, iar aici s-a început identificarea unui lung şir de probleme. Motorul avea depunderi de ulei pe interior, semn că fostul proprietar nu prea s-a obosit să-l schimbe la vreme. Filtrele, caroseria, toate sunt în stare lamentabilă. În cea mai jalnică stare era, însă, suspensia, unde s-au făcut anterior lucrări ca-n garajul kolhozurilor de altă dată. Vedeţi totul în video-ul de mai jos...
Ai repara vreodată o asemenea maşină? Sau ai avea grijă, totuşi, ca maşina să nu ajungă într-un asemenea hal?
0
3,328
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!