(VIDEO) SUA: A aşteptat la semaforul de cale ferată să treacă un tren, a pornit prea repede şi a fost lovit de al doilea

8 Octombrie 2020, 08:28
Redacţia PiataAuto.md
Ignorarea semafoarelor de cale ferată e printre cele mai periculoase lucruri, pe care le poţi face în trafic. Şi asta pentru că impactul cu un tren va avea un impuls mult mai mare, chiar şi la viteză relativ mică a acestuia, din cauza greutăţii lui uriaşe.
Dar la fel de important e să nu ne grăbim să traversăm o intersecţie cu cale ferată, dacă semaforul e încă pe roşu, chiar dacă aparent trenul a trecut deja. Tocmai aşa a făcut un şofer din Illinois, SUA, care, după ce a văzut că trenul trecuse, iar semaforul mai continua să arate roşu destul de mult, fiind şi cu muzica dată la maxim în habitaclu, a decis să ocolească bariera şi să ignore semaforul, ca să treacă dincolo de calea ferată. Doar că un al doilea tren venea în acel moment, care l-a lovit din plin.

Din fericire, şoferul a scăpat cu viaţă. Dar video-ul de mai jos cu siguranţă poate fi de învăţătură pentru mulţi. Noi l-am setat să înceapă mai aproape de momentul impactului, dar dacă vă doriţi să auziţi mai mult din comentariile iniţiale, porniţi-l de la început.
0
11,018
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!