Accident cu muscle-car în Chişinău: un Ford Mustang a ajuns într-un şanţ după un impact cu un Nissan

18 Noiembrie 2020, 16:13
Denis Godorozea
Update (17:20)

Potrivit datelor preliminare, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul Mustang-ului, un bărbat de 32 ani. Acesta se deplasa cu viteză când a pierdut controlul volanului şi a lovit un Hyundai Sonata în posterior, ulterior fiind proiectat pe contrasens unde s-a ciocnit cu Nissan X-Trail. Şoferul crossover-ului, un bărbat de 41 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ştirea iniţială (16:13)

Un accident bizar a avut loc astăzi la Durleşti. Un Ford Mustang s-a ciocnit violent cu un Nissan X-Trail, fiind proiectat ulterior într-un şanţ de scurgere a apei. Ambele maşini au fost avariate grav, semn că impactul a fost destul de puternic. Cauzele accidentului nu se cunosc la moment, nici cine s-ar face vinovat de accident.
Din câte putem vedea din imaginile distribuite online, crossover-ul japonez a lovit puternic coupe-ul american în partea laterală, aproape de posterior. În urma impactului, X-Trail-ul a rămas cu partea frontală puternic avariată, iar Mustang-ul a fost inversat şi aruncat în şanţ. Se pare că cineva din şoferi sau pasagerii maşinilor implicate a avut de suferit, or la faţa locului a fost solicitată intervenţia ambulanţei.
Din imaginile disponibile online, deocamdată nici nu ne putem imagina cum ar putea fi posibil un asemenea impact. Vom reveni ulterior cu informaţii relevante.
Sursă foto: Telegram / Ungureanu 112
0
2,348
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!