Ghinionul unui şofer din Chişinău: maşina sa, puternic accidentată azi, de un şofer care circula cu anvelope de vară!

27 Ianuarie 2021, 19:24
Ilie Toma
În tot Chişinăul şi aproape în toată Moldova se circulă dificil azi, iar motivul e cât se poate de poate de firesc: ninge abundent. Cu toţii ştiam asta încă de ieri, iar poliţia a venit cu noi avertizări şi atenţionări pentru şoferi, rugându-i pe cei care n-au maşinile echipate corespunzător nici să nu pornească la drum azi. Pentru toţi ceilalţi, a căror maşini sunt echipate corect, ziua de azi ar fi trebuit să fie una în care se circulă mai lent şi mai prudent, şi atâta tot.
Un şofer din Chişinău, însă, pe nume Dmitrii, a avut parte de mult mai mult ghinion, fiind la volanul unui Mercedes-Benz E-Class W124. În curba unei intersecţii un SUV de pe contrasens a derapat, s-a învârtit de câteva ori şi cu toată partea sa laterală a lovit direct în partea frontală a Mercedesului şoferului de care vorbim. Impactul a fost puternic, astfel încât Mercedesul este acum cu toată „faţa” sa distrusă şi reparaţia maşinii ar fi probabil nemeritat de scumpă.
Se mai întâmplă, e un accident nefericit, dar uzual, am putea spune. Însă problema e că SUV-ul care a alunecat circula cu anvelope de vară, în condiţiile ninsorii de azi! Ca dovadă Dmitrii a publicat şi fotografiile cu roţile acestuia, fiind revoltat la culme că din cauza iresponsabilităţii acelui şofer, are acum maşina sa distrusă.
Din păcate, ăsta e tocmai cazul acelei vorbe spusă adeseori de şoferii mai în vârstă şi mai cu experienţă: „în trafic poţi răspunde de acţiunile tale, dar nu poţi răspunde de ceea ce ar putea face alţii”....
Aşa arătau anvelopele celui care a provocat accidentul

Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Dmitrii Afanasiu
0
3,169
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!