(VIDEO) Cum se simte Niva sovietică pe Nurburgring? Offroader-ul aleargă lângă sportcar-uri

18 Ianuarie 2021, 12:23
Denis Godorozea
Vlogger-ul Misha Charoudin a testat faimosul offroader sovietic Lada 4x4 în circumstanţe mai puţin obişnuite — în loc de noroi şi teren accidentat, maşina a ajuns pe Nurburgring, unde s-a aventurat alături de alte sportcar-uri care au ieşit la plimbare.
La volanul maşinii a fost posesoarea maşinii, colega vlogger-ului Sine. Aceasta se declară mulţumită de achiziţie, or Niva i-a devenit un camarad fidel, care poate înainta fără frică prin cele mai dificile zone. Chiar şi aşa, nu te poţi aştepta la careva performanţe de la un asemenea model pe Iadul Verde, nu? În special dacă e să ţinem cont că offroader-ul nu a fost adaptat în nici un fel pentru asemenea încercări — singurele modificări aplicate se ascund în habitaclu, unde Niva s-a ales cu o carcasă de siguranţă şi scaune sport.
Sub capotă nu au intervenit modificări. Potrivit proprietarei maşinii, Niva este echipată cu benzinarul standard de 1.7 litri ce dezvoltă circa 80 CP şi se cuplează la cutia manuală cu 5 trepte. În aceste condiţii, offroader-ul a reuşit să parcurgă un tur de 21 kilometri în 15 minute, iar pe anumite porţiuni de drum a putut accelera până la 120 km/h.
0
1,158
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!