(VIDEO) Un Mercedes-Benz, tractat prin noroi de către un UAZ în Moldova, după ce s-a împotmolit din cauza navigatorului

7 Ianuarie 2021, 15:14
Ilie Toma
Un caz foarte neobişnuit a fost raportat azi de către o asociaţie de amatori de maşini 4x4, care sar în ajutorul persoanelor afalte în dificultate, asociaţie care şi-a câştigat un respect enorm între şoferi, pentru că practică această activitate pe bază de voluntariat, fără a cere bani de la cei ajutaţi.
Ei bine, azi, când în Moldova e zi nelucrătoare, aceştia au intervenit la salvarea unui Mercedes-Benz E-Class, împotmolit în noroi. Ocupanţii de la bord porniseră dimineaţă devreme de la Edineţ spre Chişinău şi, din câte se pare, s-au orientat după sugestiile unui navigator. Acesta din urmă i-a îndrumat pe calea cea mai scurtă, fără a ţine cont de specificul Moldovei, unde multe din drumurile auxiliare mai sunt lipsite până şi de un elementar pietriş. Aşa că în scurt timp sedanul a ajuns blocat pe drumul noroios.

După ce au înţeles că nu se vor putea descurca singuri, iar frigul de afară nu-i putea ţine pe ocupanţi prea mult în aşteptare, aceştia au solicitat o ambulanţă, care ar putea veni la cel mai aropiat loc şi ar putea prelua pasagerii vulnerabili. Şi anume şoferul de ambulanţă a apelat la membrii asociaţiei Rescue 4x4 Moldova, iar în scurt timp o echipă cu un UAZ a venit către Mercedesul împotmolit şi l-a tractat.

Puteţi vedea mai jos cum a decurs operaţiunea de tractare, iar voluntarii care fac asemenea operaţiuni de salvare din pur entuziasm merită tot respectul nostru, cu siguranţă!
0
5,108
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!