Noul Mercedes-Benz C-Class vine săptămâna viitoare. Germanii publică imagini şi informaţii oficiale

15 Februarie 2021, 17:29
Denis Godorozea
După mai multe luni de aşteptări cu poze "spion" şi informaţii neoficiale, Mercedes-Benz anunţă premiera noii generaţii C-Class pentru săptămâna viitoare, în 23 februarie, în mediul online. În comunicatul lor oficial, germanii au prezentat şi două imagini ce surprind sedanul în caroseria W206.
Ca şi anterior, C-Class se va inspira mult de la nava amiral germană, S-Class, prezentată în caroseria W223 în luna septembrie a anului trecut. De la modelul de top, C-Class va prelua limbajul stilistic actualizat, dar şi cea mai proaspătă versiune a sistemului multimedia MBUX, cu ecran pătrat poziţionat pe consola centrală. În materie de design, C-Class va adapta formele debutate pe S-Class la dimensiunile mai compacte, cu faruri ondulate şi blocuri optice spate orizontale, cu elemente LED pe aripile posterioare şi capacul portbagajului.
Săptămâna viitoare, în cadrul debutului mondial germanii vor dezvălui şi toate informaţiile referitoare la substratul tehnic şi gama motorizărilor. Putem anticipa că noul C-Class nu va mai avea vreo motorizare clasică cu motor cu combustie internă, ci va opta doar pentru variante electrificate, micro-hibride, hibride clasice şi plug-in hibride, în contextul în care până şi versiunea de performanţă Mercedes-AMG C 63 va avea sub capotă un benzinar de 2.0 litri.
0
1,257
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!