(VIDEO) S-a filmat conducând pe contrasens pe Albişoara, în Chişinău, creând multiple situaţii de accident

14 Aprilie 2021, 16:00
Redacţia PiataAuto.md
Un tânăr din Chişinău nu doar că a comis o serie de încălcări de circulaţie, prin care a creat nenumărate situaţii de accident, dar şi-a şi filmat cu mândrie fapta, publicând-o pe reţele sociale.
Şoferul tupeist se afla la bordul unui Mercedes-Benz E-Class de generaţie actuală, şi atunci când a dat de un ambuteiaj, cum adeseori se formează între intersecţiile cu str. Ismail şi bd. Gagarin, a ieşit pur şi simplu pe contrasens, înaintând pe acolo pe o distanţă de câteva sute de metri, de mai multe ori pomenindu-se faţă în faţă cu vehiculele care veneau în întâmpinare şi circulau regulamentar.
Mai mult ca atât, „protagonistul” şi-a continuat deplasarea pe contrasens până şi în curba oarbă a acestei străzi, acolo unde nu există vizibilitate şi unde i-a pus în pericol şi mai mare de accidente grave pe cei ce veneau pe contrasens!

Cu siguranţă poliţia ar putea ridica înregistrările video din zilele recente pentru a depista autorul şi pedepsi corespunzător. Voi ce părere aveţi de toată situaţia?
0
1,510
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!