Un Ferrari furat în Germania, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în România

17 Mai 2021, 13:07
Denis Godorozea
Poliţiştii de frontieră din România raportează reţinerea unui Ferrari California în municipiul Brăila. Bolidul italian înmatriculat în Germania a fost stopat în trafic de către inspectori, la volan fiind depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, cetăţean al Irakului. După cum au stabilit ulterior anchetatorii, maşina fusese dată în căutare în Germania.
Potrivit comunicatului publicat de Poliţia de Frontieră Română, acest Ferrari California fusese dat în căutare în Germania cu o zi înainte de a fi stopat în trafic în România, unde cazul a avut loc în amiaza zilei de ieri. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii de lux, oamenii legii au dispus efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că maşina figurează în baza de date europeană drept un bun căutat pentru confiscare.
La rândul său, şoferul depistat la volanul bolidului în momentul stopării a declarat oamenilor legii că a achiziţionat maşina în leasing şi că nu cunoaşte despre despre ilegalităţile enunţate de poliţiştii de frontieră. În consecinţă, maşina a fost reţinută şi plasată la parcarea specială pentru verificări de rigoare şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Pe marginea cazului a fost pornită o anchetă pentru tăinuire. Potrivit Poliţiei de Frontieră, maşina valorează circa 160,000 euro.
0
1,691
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!