(VIDEO) BMW M5 E60, Mercedes E55 AMG W211 şi Audi RS6 C6 se întrec între ele pentru a afla cine e mai rapid

16 Mai 2021, 21:36
Ilie Toma
Foarte des vedem modelele actuale cele mai puternice de la Audi, BMW şi Mercedes-Benz întrecându-se între ele. Mult mai rar, însă, sunt puse la linia de start modelele cu 2 generaţii în urmă a acestor modele, devenit deja clasice între timp.
În video-ul de mai jos se întâmplă anume asta. La linia de stat a venit un legendar BMW M5 din generaţia E60 (E61 în cazul break-uilui) cu un motor V10 sub capotă. Alături — un Mercedes-Benz E 55 AMG nu mai puţin legendar, din generaţia W211 (S211 în cazul break-ului) cu motor V8 de 5.5 litri, cu compresor mecanic. Ambele aceste modele aveau tracţiune spate. Şi, în fine, lângă ele a venit şi un Audi RS6 din generaţia C6, dotat tot cu un motor V10, de 5.0 litri. Dar spre deosebite de V10-ele BMW-ului, cel de pe Audi era turboaspirat, aşa că producea cu 71 CP mai mult. Iar pe deasupra, Audi era unicul din cele 3 care mai avea şi tracţiune integrală quattro.
E clar cine a învins din cele 3 modele, nu-i aşa? Poţi ghici şi cine a ajuns ultimul la final? Nu-ţi stricăm plăcerea, te lăsăm să afli singur din video-ul de mai jos.
0
802
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!