Şcoala la care ai vrea să mergi: Ford va instrui cumpărătorii Bronco cum să-l conducă în offroad

2 Iunie 2021, 16:18
Denis Godorozea
Ford anunţa planuri măreţe de revenire în forţă în segmentul offroader-elor legendare cu modelul Bronco. Printre principalii concurenţi ai acestui model se numără şi Jeep Wrangler, cu care principala bătălie se va da pe teritoriul Statelor Unite în perioada următoare. Pentru a atrage şi mai mulţi pasionaţi de aventuri pe teren accidentat de partea sa, cei de la Ford şi-au propus să deschidă şi o Academie de offroad, ce-şi va începe activitatea în statul american Texas.
Accesul la studii în cadrul Academiei Bronc Off-Roadeo vor avea doar deţinătorii unui exemplar sau cei ce au plasat comenzi preliminare şi sunt în aşteptarea maşinii, accesul fiind oferit inclusiv şi celor ce aleg modelul mai compact Bronco Sport, ce are la bază o platformă clasică de SUV, nu cea cu cadru dur precum versiunea mai mare şi mai capabilă.
Studiile vor demara în 28 iunie în apropiere de oraşul Austin din Texas. Studenţii vor participa la ore teoretice dar şi exerciţii practice cu maşini de test, fără nevoia de a supune riscului maşinile personale. Cursurile, însă, durează doar o zi şi jumătate, timp în care studenţii vor parcurge distanţe totale de aproximativ 80 km.
Astfel, Bronco se transformă într-un adevărat sub-brand în cadrul Ford, urmând în viitorul apropiat să fie deschise Academii Bronco Off-Roadeo în state americane precum Nevada şi Utah. Totodată, maşinile de teren vor fi comercializate în cele peste 80 showroom-uri dedicate în care nu vor putea fi văzute şi alte modele din portofoliul constructorului american.
0
880
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!