(VIDEO) Un cunoscut prezentator din Moldova, critică atitudinea unor şoferi în cazul accidentelor superficiale

4 Iulie 2021, 15:28
Redacţia PiataAuto.md
Anatol Melnic, un cunoscut prezentator TV şi radio din Moldova, a publicat de curând un video pe paginile sale de reţele sociale, în care critică dur atitudinea unor şoferi din Moldova, în cazul unor accidente superficiale.
Video-ul ar fi fost motivat de o experienţă prin care a trecut prezentatorul în calitate de pasager al unui taxi. Şoferul de taxi ar fi atins uşor din spate un Mercedes-Benz, din cauza unei frânări tardive. În urma acestei mici tamponări, pe bara din spate a Mercedesului ar fi apărut un punct de vopsea ştearsă, fără alte urmări mai grave vizibile. Totuşi, proprietarul acelui Mercedes-Benz ar fi tratat situaţia ca pe una gravă, solicitându-i vinovatului să-i repare toată bara de protecţie. Şoferul de taxi i-ar fi propus păgubitului să-i dea 500 lei şi să se despartă amiabil, însă, proprietarul Mercedesului ar fi refuzat şi ar fi insistat să se cheme poliţia sau să i se plătească vopsirea completă a barei.

Asta l-a făcut pe prezentator să critice dur o asemenea atitudine ca şi cea a şoferului de Mercedes. Şi tocmai aici vine o dilemă, care merită discutată, zicem noi. Are dreptate prezentatorul — au unii şoferi o atitudine prea de neatins faţă de maşinile lor chiar şi în asemenea situaţii superficiale? Sau sunt acei şoferi absolut îndreptăţiţi să-şi preţuiască maşina cum consideră ei de cuviinţă?
Pentru că vrem să-ţi auzim părerea fără a-ţi spune întâi cum am face noi, îţi promitem că vom publica în câteva zile o experienţă proprie, când un şofer de microbuz marfar ne-a creat un asemenea „punct” pe bara de protecţie faţă la Mercedesul redacţional, atunci când pasagerul său a deschis cu neatenţie uşa. Îţi vom povesti cum am acţionat noi într-o asemenea situaţie şi care e poziţia noastră, Până atunci, te îndemnăm să ne spui care e părerea ta?
0
2,375
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!