(VIDEO) Incendiu uriaş într-o parcare de camioane din SUA, după ce un camion plin cu deodorante a luat foc

13 August 2021, 10:17
Redacţia PiataAuto.md
Un incendiu uriaş s-a produs acum câteva zile într-o parcare de camioane din statul Oklahoma, SUA.
Şoferul unui camion a simţit probleme la sistemul de frânare în timp ce circula pe autostradă, aşa că a decis să tragă pe dreapta la cea mai apropiată parcare. Era ceva mai devreme de ora 5 dimineaţă. Când a oprit, scurgerea de lichid de frână pe care s-a dovedit că o avea la una din roţile remorcii, cooptată cu temperatura fierbinte a discului de frână şi lipsa ventilării, a dus la izbucnirea imediată a unui incendiu. În scurt timp incendiul s-a răspândit la roţi şi încărcături remorcii, iar de aici a început marele dezastru, or, deodorantele sunt inflamabile, aşa că incendiul de mai departe a însemnat o serie lungă de explozii ale acestor recipiente.
Unii şoferi de camioane au reuşit să-şi evacueze camioanele alături, dar au existat oameni răniţi de recipientele fierbinţi proiectate în aer şi, de asemenea, au existat daune provocate şi la alte camioane. Acum toată parcarea este o scenă uriaşă cu urme de recipiente explodate şi cu rămăşiţele camionului ars, iar curăţarea ei va dura câteva zile bune.
Toată această întâmplare ne aminteşte nouă de ştirea recentă cu şoferul român de camion, surprins de poliţia din Germania cu alcoolemie într-o parcare similară de tir-uri. Poliţia nu l-a amendat, pentru că şoferul staţiona, dar i-a luat actele, urmând ca a doua zi dimineaţă să revină pentru a-i testa alcoolemia şi a se asigura că ea e nulă, înainte de a-i permite să se deplaseze mai departe. În acel context, unul din cele mai argumentate comentarii la acea ştire spunea că poliţia germană a avut dreptate şi că şoferii profesionişti n-ar trebui să consume alcool nici când sunt parcaţi, or, dacă în parcare izbucneşte un incendiu, acel şoferi trebuie să fie capabil de a-şi evacua camionul şi de a conduce mai departe. Deci, iată, la câteva zile distanţă exact o asemenea situaţie s-a produs în SUA, iar şoferii chiar au fost nevoiţi să-şi evacueze imediat camioanele.
0
8,750
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!