(VIDEO) Cum se descurcă tractorul cu motor V8 de Lexus din Rusia în viaţa reală, prin pădurile răzmuiate, alături de automobile neînfricate

10 Noiembrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Ideea unor mecanici dintr-un sat din Rusia de a pune un motor V8 de Lexus şi Toyota, cu numele 1UZ, pe un tractor cu şenile, s-ar putea să-ţi fie cunoscută din alte articole publicate de noi, care au urmărit evoluţia acestui proiect. Dar acum, după ce tractorul fost perfecţionat mecanic şi chiar vopsit într-un negru estetic, acesta a ieşit la prima sa acţiune adevărată în viaţa reală, cu mult offroad, alături de modele 4x4 neînfricate.
Şi dacă tractorul cu şenile DT-75, care a stat la baza acestei creaţii, era deja unul recunoscut pentru performanţe bune în teren dificil, atunci cei 300 CP pe care-i are acum la dispoziţie fac din el un vehicul de-a dreptul invincibil, chiar şi acolo unde UAZ-urile şi Nivele rămân blocate neputincioase. Tractorul ăsta s-a dovedit mai capabil decât cele mai optimiste aşteptări ale creatorilor săi!
Vezi în video-ul de mai jos întreaga escapadă într-un film de aproape 30 de minute, care abundă în sunet rezonant de V8 şi de înaintare spectaculoasă a unei creaţii extraordinar de durabile şi capabile, creată de nişte simpli mecanici dintr-un sat, care s-au nimerit a avea inspiraţie şi măiestrie tehnică. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
4,731
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!