Acesta e primul Ford Bronco 6x6, cu 3 punţi, creat de un atelier din SUA

14 Martie 2022, 15:38
Redacţia PiataAuto.md
Ford Bronco şi-a câştigat rapid o loc aparte în inima pasionaţilor de offroader-e veritabile, fiind unul din puţinele modele din zilele noastre care vine cu capacităţi autentice şi mai ales cu un design frumos şi totodată practic. Iar faptul că e atât de adorat motivează mai multe ateliere să creeze tot soiul de versiuni personalizate şi modificate.
Cea mai îndrăzneaţă dintre ele a fost prezentată de un atelier din Florida, numit Apocalypse, care şi-a câştigat şi el notorietatea recent prin versiuni fascinante ale unor offroader-e americane renumite. Acelaşi atelier are deja câteva ipostaze modificate de Bronco în portofoliul său, dar acum s-a mers şi mai departe de atât, creându-se primul Ford Bronco cu 3 punţi şi tracţiune 6x6, pe care l-au numit The Dark Horse.
Atelierul din Florida nu dezvăluie prea multe detalii tehnice, însă ne asigură că toate cele 3 punţi sunt motrice, cu diferenţiale blocabile, şi au funcţii cu adevărat utile în offroad.
Maşina e dotată cu jante şi anvelope pe măsură, lumini adiţionale, scări pentru a urca mai uşor în habitaclul înălţat, dar şi alte atribute. Iar acest Bronco arată pur şi simplu fascinant, partea şi mai frumoasă fiind faptul că tot ceea ce vedem are şi funcţionalitate, nefiind vorba doar de dorinţa de a-i crea un aspect cu efect.
În fine, creatorii săi au publicat şi imagini cu acest Bronco fără uşi, sugerând că portierele pot fi uşor demontate, atunci când se doreşte o escapadă cu mai mult exhibiţionism.
0
1,818
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!