Un examinator auto din Comrat, prins în stare vizibilă de ebrietate la volan de către poliţia din Moldova

16 Martie 2022, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova a anunţat ieri o nouă rundă de şoferi prinşi în stare de ebrietate în timp de 24 de ore, aceştia fiind 12 la număr. Printre ei se numără şi un angajat al secţiei de calificare a conducătorilor auto al ASP din Comrat, deci secţia care examinează şoferii pentru obţinerea permiselor de conducere.
Poză simbol

Acesta, în vârstă de 38 de ani, se afla la volanul unui automobil Honda şi a fost oprit de poliţie, în stare vădită de ebrietate. După o perioadă în care, după cum se vede din imaginile poliţiei, îşi tot opera telefonul, şoferul a refuzat testarea alcoolscopică. Conform legii, în acest caz şoferul e tratat ca având cel mai înalt grad de ebrietate şi se alege automat cu dosar penal.
Foto: Captură din imaginile publicate de poliţie

Am contactat azi dimineaţă secţia de calificare a conducătorilor auto din Comrat, pentru a confirma dacă şoferul prins de poliţie şi indicat în comunicatul acesteia e angajatul lor şi dacă funcţia lui e cea de examinator auto şi ambele fapte ni s-au confirmat, protagonistul într-adevăr este cel care decide dacă oferă permise auto noilor şoferi sau nu. Am întrebat dacă acesta a fost suspendat din funcţie cel puţin pe perioada anchetei şi ni s-a răspuns că nu, nu există un asemenea ordin de suspendare, prin urmare, azi, spre exemplu, şoferul prin băut la volan două zile în urmă încă mai face examene auto cu noii şoferi şi-şi pune verdictul pe examenele acestora!
0
1,171
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!