(VIDEO) Cum arată un camion Scania 660S V8, alături de un tractor Fendt 936, ambele aparţinând unei ferme din Italia

1 Martie 2022, 20:16
Redacţia PiataAuto.md
Camioanele Scania din Seria S sunt printre cele mai mari şi mai apreciate pentru transportarea mărfurilor la drum lung, dar, atunci când un asemenea Scania e pus alături de unul din cele mai mari tractoare multifuncţionale, Fendt 936 Vario, ambele par foarte comparabile. Cea mai frumoasă parte e că aceste două vehicule superbe, create pentru a munci, aparţin aceleiaşi ferme din Italia.
Da, în Italia există ferme care-şi pot permite propriul camion Scania nou, cu motor V8 şi echipare desăvârşită. Despre faptul că-şi permit şi un asemenea tractor nu mai spunem, pentru că asta face parte din activitatea lor direct şi e firesc să fie aşa. Ferma căreia îi aparţin aceste vehicule poartă numele de Piconi şi e gestionată de o familie în a doua generaţie deja, de peste 50 de ani încoace, având şi suprafeţe mari de pământ agricol. De camion au nevoie pentru că de mai mulţi ani încoace, cei de la Piconi ambalează o bună parte de propriile produse, vânzându-le ca produse finite magazinelor. Prin urmare, cu acest camion vor fi transportate direct aceste produse finite ale muncii de la ferma lor.
Camionul Scania are un V8 de 660 CP, iar tractorul Fendt are un motor de origine Deutz, de 6.1 litri, cu 366 CP şi 1,500 Nm. În primul video de mai jos poţi vedea cele două vehicule în comparaţie, filmate din exterior, iar în cel de-al doilea video poţi vedea tot habitaclul superb, personalizat, al cabinei camionului. Şi totul e şi mai incredibil când te gândeşti că acesta nu e un camion al unei companii de transport, ci un camion al unei ferme!
0
4,717
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!