(VIDEO) Cum sună V8-ul unui BMW M3 E92 care galopează cu 340 km/h pe o autostradă din Germania

18 Martie 2022, 19:29
Redacţia PiataAuto.md
BMW M3 în generaţia E92 e în plină ascensiune în a fi considerat o legendă clasică, deja, deşi n-a trecut nici un deceniu de când a fost scos din producţie. Totuşi, mai ales V8-ul său e cel care îi accelerează drumul spre glorie, la fel de rapid cum accelera cândva superba maşină. Chiar acum o săptămână publicam un articol despre un colecţionar din Florida, care are 9 exemplare de BMW M3 E92.
Ei bine, dar un M3 E92 Coupe standard are 420 CP şi e limitat la 250 km/h în mod normal, deci, de unde o viteză de 340 km/h, menţionată în titlu, te vei întreba. Mai existau versiuni GTS cu 444 CP şi un Frozen Edition în Africa de sud cu 443 CP, dar nici despre ele nu se ştia că ar fi capabile de o asemenea viteză. Ei bine, secretul e în faptul că BMW-ul M3 de mai jos e în ediţie G-Power, iar această ediţie era pur şi simplu fenomenală în performanţe. Versiunea G-Power primise un compresor mecanic, care i-a ridicat puterea de la 420 CP la 730 CP! Totuşi, maşina din video ar fi într-o versiune de 650 CP. Iar cu limita electronică dezactivată, nu e de mirare că un asemenea BMW poate atinge şi viteze de 340 km/h!
Vezi mai jos cât de magnifică poate fi o asemenea experienţă şi mai ales ascultă sunetul fabulos al acestui motor, or, prezenţa unui compresor mecanic i-a accentuat motorului anumite tonalităţi şi l-a făcut să sune pur şi simplu divin.
0
2,770
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!