(VIDEO) Grav accident produs în oraşul Bălţi, între o Dacia şi o Skoda, în urma unei traversări la roşu

17 Aprilie 2022, 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă, în oraşul Bălţi s-a produs un accident grav, la intersecţia străzilor Soroca şi Aerodromului, în urma unei traversări la culoarea roşie a semaforului, iar momentul a fost surprins de o cameră de bord a unui alt automobil.
Din informaţiile furnizate de poliţie, vinovat în producerea accidentului se face şoferul, cetăţean al Azerbaidjanului, al unei Dacia Sandero, automobilul fiind înmatriculat în Moldova. Acesta a efectuat o depăşire neregulamentară înainte de intersecţie şi a ignorat faptul că semaforul îşi schimbase culoare în roşu cu mai multe secunde înainte ca acesta să ajungă în intersecţie. Şoferul Daciei a intrat în intersecţie la roşu, deci, şi a lovit o Skoda Fabia, care pornise la culoarea verde.
Impactul a fost unul sever, şi, deşi ambii şoferi au supravieţuit, aceştia s-au ales cu fracturi şi traumatisme, fiind preluaţi de medici şi transportaţi la spital. Şoferul de 62 de ani din Skoda a fost externat ulterior din spital, iar cel de 64 de ani din Dacia a rămas sub supravegherea medicilor.
0
19,078
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!