(VIDEO) O manevră neinspirată a unui microbuz, care vrea să depăşească un camion pe dreapta în Polonia, sfârşeşte într-o barieră

1 Aprilie 2022, 11:46
Redacţia PiataAuto.md
Autostrăzile sunt concepute de obicei pentru minimizarea oricărui risc de accidente, chiar şi la viteze mari, cu condiţia respectării marcajelor şi regulilor. Spre exemplu, în majoritatea ţărilor europene depăşirea pe dreapta, ba chiar şi devansarea, sunt interzise. De asemenea, atunci când benzile sunt separate cu o linie continuă, e clar că nu se mai poate trece de pe o bandă pe alta.
Un caz surprins de curând în Polonia, însă, ilustrează un şofer de microbuz care pare să ignore regulile de circulaţie. Acesta conduce într-un ritm grăbit şi schimbă în continu benzile de circulaţie. La un moment dat, având un camion din faţă, vrea să-l depăşească pe dreapta, ignorând faptul că avea linie continuă pe dreapta, care marca bifurcarea în două direcţii a autostrăzii. Astfel, manevra neinspirată de depăşire pe dreapta a microbuzului a sfârşit rapid cu abordarea din plin a barierei separatoare de autostradă.
După accident, microbuzul pare că vrea să-şi continue drumul mai departe. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
4,342
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!